Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Himzo naso link https://www.youtube.com/watch?v=vxG5V4dmkNM
Nije jaci od legendarnog Airwolfa pa da je od zlata.
I opet' će se srušit' .
Što ovo objavi sada smo opet u defektu sa lovom u BiH sada će Bake u dva primjerka da poruči ženi i za njene hanume dok u Dubai-u šopinguju i sebi naravno dodatak zlatne kašike po zidovima u tim tonovima će da bude... :))
Fina ptica...Samo je ne treba dati nekom Omeru u ruke...
Konju jedan kako mozes tako lanuti pored toliko zivota sto je spasio bilo koje vjere da su.
Konj ti je tata, cijeli rat je bio na strani genocidnih fašista, možda je prevozio i "specijalce" koji su pobili 10000 srebreničana.. Dokazano je da je bio pijan i da je on kriv za pad helikoptera u kojem je poginula i beba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce Bakir sebi naruciti jedan od narodnih para , ima se moze se :-D
Sad ce price tipa: "Nase letjelice su stare dostarjele, treba da ih obnovimo da bi mogle svima pruziti adekvatiniju uslugu, biti u sluzbi gradjana"........ kroz par dana "Evo narucili smo bell 525 i to za potrebe predsjednistva, kako bi se uvjerili u njegove kvalitete. Sredstva su obezbjedjena iz kreditnih izvora omogucenih od strane svjetske banke...."
Ma ono, 15tak minuta vožnje da provedem u rahatluku... yebote, i čudno nekom što djeca gladuju po svijetu. Uradi nešto korisno pa pravi sebi privatno šta ti kurcu ceif od sovjih para ali ovakvi projekti da imaju svoje mušterije i da imaju mjesto u medijima, pa to je jadno da jadnije ne more bit