Na stadionu Al Bayt
233

Otkriveno šta se nalazilo u vrećicama koje su poklonjene navijačima na otvaranju SP u Kataru

N. C.
Navijači koji su prisustvovali otvaranju Svjetskog prvenstva 2022 dobili su poseban poklon od domaćina. Sada je otkriveno i šta se nalazilo u vrećicama koje su dobili navijači.

Komentator na stadionu Al-Bayt tvrdio je 67.000 ljudi bilo prisutno na otvaranju Svjetskog prvenstva. A za one koji su prisustvovali utakmici, organizatori su pripremili poklon kao malu uspomenu koja je uključivala i parfem.

Jedan navijač koji je prisustvovao otvaranju prvenstva na Twitteru je podijelio fotografiju predmeta koji su se nalazili u vrećici. Naime, fotografija je otkrila da se u vrećici nalazila lopta, bočica parfema, zastavica i značka.

Sadržaj vrećice koja je poklonjena navijačima na stadionu Al Bayt
Sadržaj vrećice koja je poklonjena navijačima na stadionu Al Bayt

Uz fotografiju je napisao: "Katar je obećao da će FIFA Svjetsko prvenstvo 2022 učiniti nezaboravnim. Na primjer, u prvoj utakmici Katara protiv Ekvadora, na svakom sjedištu Al-Bayt stadiona nalazila se vrećica koja je između ostalog sadržavala bočicu parfema".

Drugi je podijelio fotografiju vrećice na sjedištu prije početka te napisao: "Na ovom Svjetskom prvenstvu Katar će ostaviti vječni pečat".