Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DERETIC KAZE DA JE SVE STO JE POD NEBESIMA SRPSKO
Ovo su slike iz basni i priče za odraslu djecu. Nijedna religija na svijetu ne čini smisla, religija je odgovor na stvari koje trenutno ne razumijemo, a takvih stvari iz dana u dan je sve manje
NisamJevrej, ali osjećam najdublje poštovanje prema toj naciji, razlog je jasan: njihov kalendar je star 5800 godina. Kršćanski 2000 a islamski 1400. Islam je sad na nivou kršćanstva prije 600g, znači doba inkvizicije, krstaških ratova i spaljivanja jeretika, to je islam danas. A judeizam je 4000 g ispred. Pogledajte broj jevrejskih nobelovaca, naučnika i umjetnika u odnosu na sve ostale narode svijeta. Svaka čast.
levatu nepismeni 1400 i neka po lunarnom kalendaru
Sta hocete vi reci Prgavom krjisniku sa time,da je Islam starij jos ili vas nisam dobro razumijo?!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
još jedan dokaz da je svako od svakog krao... jevreji od babilona, kršćani od jevreja, a muslimani od svakog po malo
@Darkman001 prepisana knjiga hahaha. Sve je to prepisano... uporedi toru i kur'an, možda ima neki softver..
Vidi pločice! Talijanske!
Pa ovi religiozni ljudi se ne mjenjaju nikako, isto i ovdje. Grade neke jenebe džamije i crkve, a narod nema firmi gdje da radi, ali se zato bitno Allahu moliti, jer je sve to njegovim određenjem.