Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dali tko zna jeli potrebno na brodu ugostiteljski radnika ,i gdje se moze doci do te informacije
wow
upisi se u skolu :D...
ima u neumu isti :)
A niste dobro ni prepisali, ili preveli. Amfiteatar je preko dana bazen, a naveče se voda isprazni, pa se na pozornici izvode koncerti. Zatim, šta znači \"proteže se između 3. i 16. palube\"? Radi se o LIFT-BARU koji se penje i spušta između ovih spratova, zadržavajući se na svakom toliko da se može naručiti, uzeti i platiti. I još nešto. Na gornjoj fotografiji slikanoj iz bazena-amfiteatra vidi se s desne i lijeve strane \"stijene\" uređene za slobodno penjanje (alpinizam) u visini pet paluba.
Zlonamjernici koji ovo komentarišu vjerovatno se nisu vozili ni na čemu većem od trajekta Drvenik-Sućuraj, a neki veći brod su vidjeli samo sa obale. Ovaj nema šanse ni da uđe u Jadran, ne zato što je tako veliki - kao i svi brodovi ove vrste ima relativno plitak gaz - nego zato što je planirano da kruži samo oko Kariba. KOJA bi klijentela odavde, osim nekoliko superbogatih Bošnjaka, Crnogoraca i Albanaca, putovala njime? Talijani imaju sasvim dovoljnu flotilu. Ovo NIJE brod za superbogate, ali je daleko od toga da vozi prosječnu klijentelu, makar i zapadnu, bez obzira na više razreda kabina. A ni Bosanac natprosječnih primanja nešto baš nema naviku da ide na krstarenja. Ja ih znam priličan broj, i osim jednog bračnog para (on ublehaš koji je u privatizaciji drpio jednu jaču firmu, žena mu zubarka) koji sad ode na Havaje, ne znam nikog da je uplaćivao baš \"cruising\" do Jamajke.
za one koji ne znaju bosanci su već napravili najveći brod na svijetu s preko 100 kafića i restorana, kinom, pozorištem, sportskim dvoranama, fudbalskim stadionima, školama čak i s graničnim prelazom! kad takav naprave nek se jave! živio Bosanski brod! ;)
btw kod nas ni grad nije ovako opremljen ,a ne jedan brod :)))) hahhahahahhah jbt. pa mi u Sa nemamo ni 24 restorana kako treba .... ne znam dali da placem ili..
Samo da i ovaj ne potone kao Titanic...bye bye Oasis of The Seas.. ..hmmm pitam se dali ce Leonardo DiCaprio glumiti i u ovom ... ja sam ipak za Wentworth Miller ili mozda Robert Pattinsona :D
ima jedna pjesma.... zvuci: nema nista novo na zapadu, nasi redovi su u napadu... hahahaha mizerije sa balkana, sta je onda ovo? titoslavija nije uspijela napraviti ni telefon.
Papak, nauci pravopis prije nego sto se obratis nekome javno, i ne kaze se \"inzinjer\" vec inzenjer, i vrati se Boga ti na sjekiru, bolje se s njom snalazis nego sa tastaturom. H2
Iduce ljeto pristaje u Drveniku pa ce ga onda usidriti u Neretvi. Shizz
Morel se kupit plac da napravim kucu u tom brodu ??
Nije to nista kolikog sam ja puza vidio... :D
Ima dodo-inzinjer bolji brod.......samo mu nesto ciro tone:-))