Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto propade ti fora hahaha .. a prošlo bi da ne bi zločestih turista .... tuži ih za duševnu bol kad te svi budu dr*ali sad :)
kako ce doma?
veca je podvala ono kad se slikaju ispred ajfelovog tornja pa ga ko fol drze u ruci.. ili kad guraju toranj u pizi.. ovo je bar nesto novo :)
hahahahah level expert
...bolje je ispasti iz busa....nego ispasti glup...😂
hahahahaah Kako je samo hrabar i snazan, sve je to uspio zahvaljujuci svom radu. hahahahah Da si sutio, bolje bi prosao. :-) hahahaha
To onda nije prevara. U fotografiji se to zove juxtaposition. Prevara bi bila da je fotomontaža u photošopu ili tamnoj komori.
Jest se lik izofir'o!