Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj, ovaj svijet je bas otisao u pm... -_-
pa eto, dok mu naraste ćuna taman će je moći tandarati za jedno 10 godina.....
pa jb.t je li iko od vas procitao clanak? ovo je samo obicna "igra" kako ova rece a ovi odmah opalili po tipicnim komentarima :S
odes u ovo afriku, koja ti se svidi, samo kazes naredio duh predaka i opleti...haha kakvi giganti..
nisam znao, gorio k'o svijeca, da i baba more bit' noseca...
Bubni.com vam omogućuje slanje anonimnih ili krivotvorenih SMS s prilagođenim brojem pošiljaoca. Možete napraviti podvala sa prijateljeljevog broja ili ga koristiti u marketinške svrhe.
Ozenilo se djete od 8 godina, a vi o 3 naroda u BIH pricate? Majke mi moje niste dobri sekunde jedne..Cime se vi lupate?
Pa gora je čvaka ona što je pristala na to.Čuj svekrva mlađa od snahe.
Tacno! Ako se zbog 10 000 u Srebrenici dize tolika frka, sta cemo sa pola miliona ne-muslimana, koliku bi frku oko toga trebalo dici? A oni ni mukajeta...licemjerno! Ma ograditi iz zidom i nema nikom ni unutra ni van. Dosta vise price i relativizacija tipa "sva tri naroda"!
Ne bih rekao SVA TRI NARODA, jer ovdje je samo jedan od tri naroda taj koji slavi okupatora koji mu u...b..i. kralja, ote mu djecu, na silu ih prevede na islam, a onda sabljom nastavi siriti tu vjeru u kristijanskoj zemlji uz pomoc tog istog naroda koji pridje okupatoru i pridruzi mu se u progonu i pljacki svojih zemljaka. Dakle, ne sva tri naroda. Jedan narod je protjerao 200 000 onih koji nisu njegove vjere iz Sarajeva i 300 000 iz Sredisnje Bosne, sto je ukupno oko POLA MILIONA LJUDI! Koliko je to Srebrenica koje taj narod obiljezava svake godine? Polako, ali sigurno dolazi na red da i taj narod odgovara za svoje zi0clne u ratu iza nas, a trebao bi odgovarati i za genocid koji je zajedno sa okupatorom cinio nad druga dva naroda 500 godina!
pa ovo je i prorok uradio
e nasta je svjet oreknuo ..kod nas mus/limane bar je ovo normalno 61 gosinji muskraracci zene 8 godisnje djevojcice ..ova africka plemena trebaju jos sto godina da dostignu is/lamsku civilizaciju
Na avazu sam ovo čitao prije jedno mjesec dana
kad i kad su ovo srbi i crnogorci radili ... nista cudno !
da su muslimani bilo bi "islamska posla" - ovako kuriozitet i "šok za zajednicu"
jooj sto ne mogu ove price kad ti napaceni bosnjo udara po moralu, mi ne postujemo ni zive pretke a kamoli preminule.. Mi smo zadnji narod (sve 3 konfesije) na svijetu koji ima pravo paradirati sa lekcijama o moralu i postenju
MILF hunter