Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fake i meha jel vas dvojica dudlate jedan drugom ?? mala je super !
Svaka cast!
Prejakooo :) Al dajem glavu da ne može bare uhvatit onim prsticima :D
Sve je to simpaticno i lijepo, ali na zalost fake video. Pustite video i primjetit ce te da muzika krene prije nego sto ona pocne da mice prste.
Fake je vama vas taj vid ! Gledaj i uci sta je rec napredak morrons ! :)
svaka cast, curica super svira, imamo novog beckera
Ja sa 8 godina nisam znao kako izgleda gitara.
pogledajte seljaci da ova djevojcica zaista svira gitaru izuzetno dobro za svoje godine.... zapravo, ona radi nesto dobro u zivotu za razliku od vas, tastaturaskih protuha kojima zadrhte usne kad se na njih drekne malo glasnije.... toliko od mene !
PLAAAAYBAAAACK!
@ fake VALA BAS
totalni fake jer muzika ide prije nego sto pocne da svira.
gdje si zele da kazes koju
Preslatka je, svaka cast!! Kada ovakva djeca kupe preglede na you tube-u i postaju hit slazem se s tim. Ali mi je na vrh glave djece koju roditelji forsiraju, pa postanu \"hit\" zato sto se ormar srusi na njih, ili slazu grimase dok jedu limun.
spori ste, mala je hit sa 6,7 godina