Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ihh nije to nista, meni nasli dzeku u prtljazi i ista situacija...lako kvarljiva roba,restrikcije,ofo ono...
posto cesto letim (lol ;-)) znam da su definitivno temperature u kabini gdje je prtljag oko nule ili malo iznad. elem, naravno da je hladnije nego u putnickoj, ali nisu tamo minus temperature kao u hladnjaku (sto bi curki trebalo:-), inace bi se tekucine u prtljagu takodjer smrzle... pogotovo ne na kracim relacijama....;-)
\"Rečeno mu je da je u avion nelegalno unositi lako kvarljive namirnice.\" znam da je izvjesne namirnice nelegalno unijeti u neke zemlje, ali prvi put cujem za ovo. moguce je da su presli svoje ovlasti.
\"...zaprepašteni kada su pronašli sakrivenu ćurku u torbi jednog putnika.\" pa nije je covjek krio, samo je drzao u torbi. cuj sakrivenu. nece je na glavi nosit.
pa temperatura gdje je prtljag je jako niska. taj dio se ne grije kao kabina gdje su putnici, nit ima potrebe za to. to je fakt. ko puno putuje, zna da baterije uvijek treba nositi u kabini - u protivnom se jako brzo isprazne.
hahahaha! gurman!:-)) jao legende - nece se odmrznuti na 9000m, isto kao da ce curka letit za avionom a ne u njemu!:)))))
Zasto je to toliko cudno sto je covjek pokusao prenijeti curku? I ja prenosim suho meso i sudzuk uveliko.
\"Putnik se pokušao opravdati rekavši da nama šanse da se ćurka odmrzne na 9.000 metara visine\". A mikro klima u avionu? Bekane...