Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzesii baboo
Zanimljivost,kad smo već kod nilskih konja.... 6.Arprila '41.,prilikm bobardovanja Beograda,teško je nastradao I zoovrt,iz kojeg su se živitinje razmilele po cijelom gradu.Jedan stanovnik vrta,nilski konj,vraćen je u vrt tek dvije godine po završetku ratnih dejstava,a dom mu je u medjuvrijemenu bilo veliko ratno ostrvo.
Dokaz da nije svaki otac kolac 😀
Joj zuba kod babe. Može ti cijelog sažvakati 😂
...ali i krezav. Teško bi sa ona 4 zuba šta nakoso.
Cuj sve vrijeme su bili pod nadzorom strucnjaka. Pa ovo se desava u prirodi milionima godina i sad neki strucnjaci trebaju da to fol nadziru. Tim strucnjaka samo moze uzrokovati probleme u ovom slucaju. Jooooj majko moja svakakvih gluposti!
hjooooooooooooojjjjjjjjj preslatko..............
@DjangoDjulaga ccccccc bjezi tamo nesreco jedna :)