'Problem' britanskog školstva
0
'Ocjenjivanje crvenom bojom prijetnja učeniku'
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih predlozio da ih ocjenjuju suhom drvenom olovkom (po mogucnosti HB), tako da ucenici to poslije fino mogu izbrisati, te sebi upisati ocjenu koja im odgovara. Mislim da tad ne bi bilo nezadovoljnih, ha ya. Najljepse je vidjeti nasmijano i sretno djecije lice :D
a ako moze da nas uopste ne ocjenjuju. mene je licno strah svake boje osim kada se radi o ocjeni........ bgm meni svejedno kad dobijem losu ocjenu krivo mi je kojom god bojom bila napisana ta ocjena ehehehhehhehehehehhehe
svasta meni svedno koja god da je boja samo da jke dobra ocjena
izgleda da je vrijeme za nove pajtonovce
Pa dokle ljudska glupost dospjeva? Pa zar poenta ocjenjivanja i nije da se djeca \"uznemire\" i pocnu raditi zadacu kako treba? Posto im crvena ne odgovara ja bi predlozio zelenu ... metalik po mogucnosti :).
koji genijalci, ajde sad da zabranimo i sve predmete u boji u skoli, da cijela bude crno bijela.. da se ko nebi uzbudio..