Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasika. Placen covjek i clanak. Pa zar neko fakat misli da moze za 40 € dobiti 500.000 € za manje od 4 godine. A i ovi iz bitcoina ofirni. Klasicna navlakusa, da sad raja kaze joj vidi kako je ovo dobro, odoh i ja ulagat.
naravno da može. 1 bit coil sada vrijedi 900$, tako nešto... a prije si ga mogao uzeti za 0.01$ Jednostavno nestabilna valuta... znači skoro niko ne može imati 1 Bit coil jer je sad preskup.
bitcoin*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj jaran jednom nasao jabuku i ode na pijacu pa je proda.Od zarade kupio sutra druge dvije i malo po malo danas nezna covjek sta ce sa parama. U povjerenju umro mu je bogati amidza u americi
meni ovaj wallet vec 3 sedmice se sinhronizuje.. izgleda da nece jos za 3 godine :D ej Bosnjo moj lati se ti krampe :D
Evo registrujte se ovdje, ja sam vec izgubio 100 eura, kupio par dionica od Coca Cole, i one odmah pale, pa sad cekam novu godinu i one reklame sa onim medom slatkim, pa nek skoce opet pa da prdam to svoj dionica i od 100 eura, mozda napravim 200 eura hahah i dok mi uzmu proviziju i ono svakom svoje mozda i zaradim nekih 30 eura :) Uglavnom vi ulazite na nesto drugo. A mozete se samo i igrati sa virtualnim novcem. Uzmete 100 ili 10 000 ili cak 75 000 virtualnih eurica i trgujete dionicama, skinete onaj programcic i imate odmah sve :) http://www.admiralmarkets.ba/landing/demo-ba/
Klix je najofirniji i najjadniji portal na Balkanu. Rade polupismeni ljudi sa jedva zavrsenom srednjom skolom, dok nezaposleni zurnalisti cekaju na posao. Tugo moja!
Dijana, ocekujem da nezaposleni novinari napisu nesto o tom problemu!
Nekom je zivot majka nekom maceha...
Para na paru, a us na fukaru :D
ma ovi Skandinavci hem imaju nafake hem su bogati... :D
Prije desetak godina je neki Francuz cistio tavan svoje stare kuce i nasao bankovnu knjizicu staru ca 400 godina!! Na njoj je bio upisan iznos stednje od 1 fr.f.. Otisao je u banku ( !!!!) i podigao 1 mil franaca. Nakon toga je ostavio na stednji samo 1 franc za buduce generacije! idem na tavan:)
ana.oluja sto se foliras da znas engleski :))
Kako vas Boga (o sudovima je suvisno pricati) nije strah potpisati clanak? Vi ujutru kad se probudite odete na reddit da vidite sta ima zanimljivo, a onda ukradete.
tacno tako snago! pisu gluposti i ludorije koje nikoga ne zanimaju, profesionalnog novinaskog rada ni na vidiku, ali na tako niske grane su spali da potpisuju sebe kao na tudje clanke sto je ustvari neko drugi pisao ili samo prevedu koristeci "Google Trasnlate" alat. To je zaista porazavajuca cinjenica
Vidim ima i reddit-ora na ovom klixu :)
bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan...
...bolje se sjetit' ikad nego nikad...
kad se ima covjek cega sjetit :)))