Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dole s napaljenim feministicama !!!!
Manijacica, kostolomkinja, mesarka, spasilacica, kolovodjica, vodonoska, lopovka... kakva glupost...
ma preseravanje do bola.! ne trebamo ni napomenuti da su neki od datim izraza vec odavno u upotrebi i gramaticki ispravni.. a ove se ponasaju kao da su izmislile toplu vodu.! stvarno neke rijeci preglupo zvuce tipa psihološkinja ili psihijatresa.. ma dajte bolan kill yourself.!
Jesam za ravnopravnost,hajdemo zenke skupa na gradjevinske radove,u vojsku,komunalna preduzeca(rad na terenu) i sve ostalo... Sad \"Predsjednica-ili Predsjednjakinja\" da udje u rat sa nekom drzavom,a onda ja da dobijem po guzovima.....ne \"mere\" to....
sasvim normalno.postoji teznja i vec postoje izmjene u svjetskim rjecnicima... npr spanski vise nije doctor samo muski rod, imamo i zenski doctora i sl.
a uvrede: hajvanesa, krkanesa, supkinja ?
Frajerka
odvano nisam nesto gluplje cula...kako ne kontaju ove zene da ovakvim glupostima samo produbljuju segregaciju... cuj trenerka... :S