Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se on sepuri i slika,Melanija ima preca posla za obavljat.
Ali vidi ovo "Divided States of America" na slici, oplakah hahahahahah
Čovjek koga će čovječanstvo poštovati kao boga.
Djavo izdaje Time magazin. I New York Times. Djavo sjedi u redakciji CNN-a. Djavo redovno obilazi NBC, CBS, ABC, Fox News. Kada se umori u Americi, Djavo vodi uredjivacku politiku britanskih medija. Djavo zivi u Bijeloj kuci, u Pentagonu. Njegov je Wall Street, njegov je Kongres i Senat. Djavo je zauzet ozbiljnim stvarima i nema vremena da pozira za naslovne stranice. I po svemu sudeci, Donald Trump mu bas i nije po volji. Iako ga ograniceni, liberalni besposlicari porede sa njim.
@kraftwerk Ne brinem se ja za krupni kapital. Snaci ce se oni u svakoj situaciji. Njihov kandidat je izgubio, ali ne predaju se oni tako lako. Vidjecemo sta ce Trump da uradi. Gori od svojih prethodnika ne moze biti. A uradio je dovoljno samim tim sto je pobjedio vjesticu. Vec je spasio svijet. Nemoj mi samo reci da si za nju glasao :-)
@kraftwerk Ah, Washington state, bunch of hippies :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
👱👹&👸👯󾓦 ✋✊👎
coovek je postao brend
Naravno da su namjerno uradili jer čovjek je klovn sam po sebi.
kako cedjavo izgledat ko djavo kad je vec djavo
Ko li mu nabi rogove... Oh Melanijo, nevjero slovenačka...