Uveli čak i knjigu posjete toaletu
0
Norveški radnici u toaletu mogu biti samo osam minuta
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
može li se instalirati jedan ovakav sustav u BH Parlement. Tu se najviše sere!
U Norveskoj je radna sedmica otprilike 32-35 sati, ako se ne varam, za tako malo radnih sati razumljivo je da traze vrlo visoku produktivnost zaposlenih. Zauzvrat imas mnogo vise slobodnog vremena van posla. Seri kod kuce.
Je.bo ti svijet gdje se ne možeš ni pos.rat u miru
Odličan komentar. Za to radno vrijeme i za te pare, ne smeta mi ni da se ukenjam u gaće. Ovdje kod nas s.eremo koliko hoćemo, a feninga u džepu nemamo.
mozel se covjek po.sr.at kako treba??....cuj zene nose crvene narukvice kad imaju menstruaciju :D...utripovat ce se,pa ce im kasniti,mislit ce da su trudne..
@@ proizvodi koje si nabrojao imaju u sebi 90% sirovine koja se uvozi k.i.t.o g.g.l.u.p.a zatucana
realno za osam minuta se ne možeš pošteno pokenjati
Ovo je još jedan od dokaza da je policija Kantona Sarajevo, uspješnija od Norveške policije.
Bojkotujmo proizvode iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Kupujmo domaće, pojačajmo ekonomiju Bosne i Hercegovine. Kupujmo od domaćih firmi: Corn Flips Pilkom Memprom Bianca Biljana čajevi Tuzlanska So Dino kafu BRANCK-CAFFE Meggle Brajilović Vlašićke i Travničke sireve Kladanjsku Mušku vodu Odjeću Alma-Ras trgovački lanac Bingo čija tri vlasnika su iz Bosne i Hercegovine STOP \"Jani, stop mljekarama Slovenije Hrvatske i Srbije, stop Bambi proizvodima, stop Nektar sokovima i ostalim nepotrebštinama!
A sta ako d.e.b.e.l.a tvrda klipanica nemere izaci iz s.u.p.k.a za osam minuta, ako je na pola izaslo g.o.v.n.o uvuc ga nazad il se obuc pa isprljat g.a.c.e??
a sta ako ga ne mogu baciti u nesvjest za 8 min ? :(