Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaže se obje, a ne obadvije(oba i dvije =4) KAPIŠ ŠVED
Sto su cenzurirali :/
Jao,drama bratee. Taman se ponadao da vidjet\' ću grudi,al\' oni prekrili.. :D
Ne kontam zašto je ovo vijest, da cura nema grudnjak pa bih i shvatio, ali ima. @ares.kane Puno ćeš dogurati, jarane. Ako nisi mogao savladati jezik koji govoriš ko zna koliko godina (pretpostavit ću preko 20), mogu misliti kako si savladao fakultet za 3/4/5 godina. Ja znam da meni takav ne bi nigdje radio, pa ti vidi.
pa što prekriste sise?
ma žene su žene,žene su divne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogla mu je dati da je vaginalno pretrese usput....
@@šved a što ste vi dosadni sa pismenoscu na ovom sa-x... i šta ti imaš od toga što znaš Č,Ć, Đ, DŽ...??? nego koliko ti imaš novca u novcaniku? to je bitno jarane mani se ti slova
a gdje sad jednakopravnost muskarca nisu cenzurisali iako nema grudnjak a djevojku odmah udarili cenzuru, a samo je jadna htjela dokazati jednakopravnost koju joj je tv odmah oduzela cenzurom cccc
Ah ja, kad je kultura postala pokazivanje sisa. Hmm, mislim da se svedska kultura ogleda u drugim i drugacijim stvarima, kao npr. u toleranciji i sl. Ali ipak, posto smo mi Bosanci tolerantni a nismo pobjegli u strane zemlje da @otalw@ dijelimo pamet i sakom i kapom da dodam: treba uvesti praksu da se u zenskom nogometu/fudbalu mijenjaju dresovi nakon svake utakmice, i to svih zenskih ucesnika i posjetilaca, a posebno plavih i zgodnih.
šved, šved, kultura života je biti pismen