Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njena nafaka
Mile je izgubio...
što ti je svaba,nema vlasnika i zlato ostaje pronalazaču,kod nas bi oduzeli i još bi ti pronjuhali po kući da vide imaš li još šta što je vrijedno da otmu sebi
zato kod nas pronalazac ne bi uplitao policiju u ovo :)
hi, da su to naši pronašli, izgubila bi se ta poluga brzo ''u ladici''
Sto ti je Svabo i svapski mentalitet. Nasla polugu i dala policiji. Balkanci bi jos otisli kuci po masku, peraja i lopatu.
lol,i ja bas isto kontala
Degussa i Umicore....poznate kompanije koje se bave tradicionalno zlatom vec par vijekova...moze bit da je ovo zlato starije od tih zidova o kojima govorite ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da nije iz Bakirove vreće ispalo?
nije on nosio poluge vec kasike
@mariijuana ne ne, to je ono šta je Babo njegov obećao, ovo je iz one vreće što je mati njegova naredila da se za njega izdvoji...https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiI5-GKseDKAhXJvBoKHdegAJIQ3ywIHjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dh6s2nSKGamE&usg=AFQjCNGkARW3BVq8X58KaX4on-lGUeo-Ow&sig2=h7qfPHJn4GRWOyawQuYXkA
Lijepo, jedna lijepa uspomena s odmora. Kod mene su uvijek bili u pitanju kamencici s plaze ili tako nesto, ova imala malo vise srece. hahahah ;-)
@smiling i ja sam se vracao kuci sa odmora sa lijepim uspomenama.........a nisam skupljao kamencice :))))))))))))
@rutav jezik haha Pa moj Rutko upomene se podrazumjevaju, zar moze odmor bez njih da prodje. I ne da budu lijepe nego.... pa moglo bi se reci da se pamete cijeli zivot. A bogami se uvijek nasao i neki neobican kamencic, otkacenog oblika i raznoraznih boja. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)