Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nevidite da se Buschmann izblamirao u cijelom svijetu,pa staje to cudno sto mu ta dva tipa nisu mahnula. Busch je Hitler broj dva i tu nema vise dileme !
Jao bitne vijesti, pa ja ne bih mahnuo nikom od naša tri predsjednika.
Pa to nje nista cudno mozda ova dvojica i ne poznaju Busa zasto bi mu mahali kad je nepoznat ...
Maši maši mooomm... maši maši moooommm!!!
WWW.DIVX.CO.BA http://www.divx.co.ba :)
hahahahaha.. kako ga isfuraše.. koji kraljevi :)
ma ovaj drazen je upravu..kada nestane glupih amerikanaca svima če biti bolje..punoo bolje
ma ovo su neka dva crnca garant heheheh,gdje oni da Busu masu
Onome ko mahne tom teroristi treba odmah otkinuti ruku.
Jesu li se to konacno Amerikanci opametili ? Mozda jos uvijek ima nade ...
hahaha jesu ga provalili, buaaahahahahahaha:)
Ovaj Bush da nije toliki idiot...bio bi pravo lud :)
šperploća, prijatelju, nije valjda da misliš da sam pravoslavne vjeroispovjesti, i da to vezes uz to. meni su obadvoje staraca bili u armiji bih!!! ali vidi, gdje god se pojave prave belaj, i provode demokratiju. sve ti je jasno kad vidiš da crnac, i žensko nemože bit precjednik. ja ti kazem, kad njih nebude, cijeli svijet ce bolje zivjet!! pozdrav svima!!!
On nikad nije bio normalan sekunde, a izbore je dobio u sumnjivim okolnostima. Jarane Drazene opusti se i uzivaj,dan propasti Amerike ti sigurno neces docekati. Ne znaci da se nesto sl. i nece desiti ali bi svjedoci toga bile samo rijetke vrste bakterija sposobno da prezive \"ice age\".
Ma to su bila 2 bosanca :D Slucajno skuzih da su se pofatali za cune kad im je ovaj mahn\'o.