Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvatili jednom, u Nikaragvi trojicu muškaraca u krađi voća. Presuda je bila,......svakom gurnuti omiljenu voćku u pakšu. Prvi je volio šljive....strpi se, al dobro prođe,....drugi je volio jabuke,.....sa mukom i suznim očima je podnio nekako,....ali se ipak odvalio smijati... ..kad su ga pitali što se smije......rek'o je,....ko ne bi,....eno onog trećeg,...nosi.....lubenicu !!! ;-)
hahaha :)))))
smrtna kazna !!!
nadam se da je ovaj tekst satiričnog sadržaja
tako je lijepo odmah u korjenu se sasjece lopovluk samo steta sto se ta kola slome uvijek na gradjanima onim koji stvarno nemaju sta jesti pa su nekad primorani ali ovi mi ne djeluju tako al eto neka odmah u korjenu se sasjece pa tako nece biti malih Dodikovaca Fahrovaca Bakirovaca( koji je najveci kreten od svih navedenih zajedno sa Covicem) Covicica Brankovicica Lagumdzijica Niksicica Tihicica
cim on hoce za bananu to u zatvor treba odmah
Ne znam kako su mislili podjeliti ovo. Al hajd...
Ništa jedino dvojicu kazniti jednog pustiti.
dvojici banane a jednom kita :D
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pa da nisu bili gladni sigurno ne bi ni ukrali, da su neki lopovi krali bi pare. Glupost prava potrositi tolike pare na sudjenje.
...bolje da su ukrali milijarde donacija...
Uvijek je bolje ukrasti milijarde donacije uvijek ne samo sada moj commy 100%.
To je totalno ok ,kradza je kradza tolerancija mora biti nula jer ako neko pokusa ukrasti banane zamisli kako bi krao lovu da ima priliku !!!
Estagfirulah!
Pa da je svakom bila po banana, nego samo dvije...:)
Voliš li ti banane ili si više za jagodičasto voće? kiss ;)