Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prezime mu sve govori :)
On sa onakvom frizurom uspio petnaest napravit, a ja ovakav fin i odmjeren jedva zensko nadjem.... sto ti je reci zivot...
Brate nigdje ne pise da guzi manekenke :D
jel ovo on il je foto ilustracija___
Faca svrbina sa sokoca
SIMPATICAN MLADIC
Covjek bi rekao da se ne zna hljeba najesti, a on samo stanca djecu :))))
Ja mislim da je njegova tajna u gacama....ako lola ima dobru belegiju, a ove se trebe hvalile da ima dobru cunu pa kontaju da i one to probaju.... Ja mislim da bi ga uskoro mogli gledati na malim ekranima u ovim bRezobraznim filmovima :)
SAMO GA TRPAJJJ !!!!! TO JE BRAT !!! OČI NANINE !
tajna je u frizuri sve su koke pale na to
grozno..koji idiot koji se ne zna kontrolisat!
Mashala sto je sladak, ove siskice su mu skroz trendii... Pa kad je on ovakav ...kakve su mu tek zenee..
treba ga kastrirat ko kera.
@king of riots nema to veze sa inteligencijom. To je u njihovoj kulturi odnosno mentalitetu.
Mozda im prosipa pricu da je clan engleske kraljevske porodice, jer po fizickom izgledu bi se i mogao provuci medju njih onako nelijepe.
Bog me ubio ako mogu ikakvo logično objašnjenje smisliti za ovaj slučaj...pa kakvim ženama je okružen ovaj klipan, znaju li one jedna za drugu (ove prve su znale, rodica i prijateljica od žene), znaju li s kime prave djecu...je li moguće da ih puca neka biologija, da hoće da začnu i rode dijete pa bilo s kim...koliko im je IQ ?...... ja bih formirala specijalni tim istražitelja samo njih da prouče, a on nije ni važan...one su enigma!
na kraju ce ispasti da je ona sam sebi otac