Ne zna se suzdržati
0

Nezaposleni Britanac čeka 15. dijete sa 13. partnericom

Sarajevo-x.com
Jamie Cumming (34) očekuje rođenje svog petnaestog djeteta koje će dobiti u vezi sa trinaestom partnericom, a ona ima tek 19 godina.

Majka ovog nezaposlenog Britanca poručila je da njen sin treba što prije naći posao, kako bi konačno počeo plaćati alimentaciju za toliku djecu koju je dobio, te ga zamolila da prestane spavati sa tolikim ženama.

"Volim Jamieja i svoju unučad, ali što je previše - previše je", poručila je njegova 55-godišnja majka u razgovoru za magazin People.

Cumming je prvo dijete dobio 1995. sa tadašnjom djevojkom Kelly Dulley. Bilo mu je tek 17.

"Svi su vjerovali da će se njih dvoje vjenčati kad se beba rodi, ali se Jamie tada upleo u vezu sa Kellyjinom rodicom", ispričala je nezadovoljna majka. "Njihova veza je trajala 10 godina, trudili su se da dobiju dijete, pa čak išli i na in vitro oplodnju, ali im nije išlo."

U to vrijeme Jamie je spavao sa drugom djevojkom i 1997. dobio sina. Nakon toga, iste godine s njegovim djetetom zatrudnila je još jedna djevojka, prijateljica tadašnje Jamiejeve djevojke.

Uslijedila su nova djeca s novim djevojkama, a danas Britanac očekuje petnaesto.

Baka Lorraine je stalno u kontaktu sa svima njima, ali se osjeća poniženom jer njen sin odbija da išta plati svojoj djeci. I druga rodbina ga moli da konačno prestane s tim što radi, ali vjeruju da je na neki način postao ovisan.