Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralj je sigurno bio prevaren kao i svi mi koji potpisujemo ugovore
KUPIO TELEFON A NIJE BIO DEKODIRAN !
halooo garonja pa nije ti ovo Afrika
Kako tvrde nepouzdani izvori uzrok je bio,kada je doticni gospodin vidjeo ponudu BH Telekoma,te shvativsi da ga T-Mobile krade odlucio se na navedeni incident,za izrazi svoje nezadovoljstvo....
ono nije crnac i.d.i.o.t.e izbezumljeni
KRALJ
vjerovatno je skonto da masoni stoje iza T-mobile.
Kupio lik mobitel a nema bosanskog jezika :)
Ovako izgleda naša zadovoljna mušterija !!!
jel\' to ta cuvena engleska kultura
hahahahahaha a ja smijesne face u ovog prvog drota, ko\' iz filmova
Ma glup je ko hurac. Demolirao radnju i predao se. Koji levat. Sad će mu guz.zove odrat. Ima da otplaćuje ovo do kraja života. Kr.eten.
Ne vidim ništa uznemiravajuće ovdje, čovjek je došao malo da očisti prašinu u lokalu sa protivpožarnim aparatom.
Svaka cast, haha, bravo majstore. I nase treba ovako izvrnut\'. Al\' cuj ti crnackog slenga i africkog naglaska kod ovih sto snimaju, k\'o da je radnja u Kongu a ne u Engleskoj.
Nije on jos poslovao sa BH Gulikomom ;)
Da covjek zivi u Bosni...Bh telecom bi bio davno miniran :D :D jer bh telecom sto uzima vise...to nema nigdje..... Bh Telecom (dajemo) uzimamo više... ;)
Jel ovo Kinšasa ili Manchester? 88 dismr