Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Interesantno je i to da krave stvaraju prijateljstva sa drugim kravama te da različito muču, odnosno imaju različite "naglaske" u zavisnosti od regije iz koje dolaze." Isto kao i ljudi, :))))))))))
Tačno! Bijela muče:. muuuuuuuuuuuuuuuuu... A crna muče : mu moo mother fucker... :))))))))))))
puna čarsija krava a niste znali ove pojedinosti o njima cccccccccccccccccccccc
nisu to te krave ovo su fine kulturne emotivne
sta me gledas tako hahaha
lave ti si car :D
A kakvih zivotinja ovdje ima to je preslo sve granice, rasisti, zoofili i dr.vrste psihobolesnika wooow.Ima raje za nacionalnog parka negdje daleko npr.uAfrici ili kakvom dobrom zoo-u! Sve vise dolazi do izrazaja misao da je insan, zaista, najveci hajvan!
Svi vole krave pogotovo u ćevapima.
...vala, i ne riko lav ko lav, kad džonja 20 sati...to čak ni ja nisam uspio :)
Dzevade uteče Medjedjaaaaaaaoo
Narodna izreka "nebi musko dok kucka ne digne rep"
Uvijek sam voljela kravice :)
Ili jesi ili nisi ... LAV
Dragi kliksovci, nilski konji se ne suncaju, nego zive u ekvatorijalnoj Afrci, a jos se nisu dosjetili da naprave neku kolibu i da odmaraju u hladovini. Rashladjuju se u vodi. Ovo sa polarnim medvjedima, lavovima i kravama je super. Ne zna se sta je bolje. Pozdrav prevodilackoj ekipi!
Poenta: karajte krave
kraveee gotov pa insani
Jeste li znali da lavovi spavaju 20 sati dnevno, a ostatak vremena provedu hodajući uokolo i jedući? JESAM