Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ja svaki dan pustim po jednog
Cijelo jato burazeru hahaha
@trahana Haha bas si neka trahana
sad će hladni dani, nahranite ih...ništa ne košta
...
Dosadniji su mi od punice
Ne prilazi sa tom inekcijom
U Izmisljenom Istocnom Sarajevu nema Bascarsije i golubova
Gugani su super, bilo bi strašno da ih nema.
Volim golubove, druzeljibive su, nisu nikad same, i ganjaju se sa drugim golubicama. Zato se i zovu grlice, jer se grle.
Pomagali su i ovom ratu. Mnogi su ih jeli, nazalost!
E čuj križanje vrsta dokaz evolucije? Pa vi ne znate šta riječ evolucija onda znači. Vama je i mrkva garant dokaz evolucije. Koji tikvani mati mila.
U ratu su nas prehranili 👍
Pucajte vi dislajk dokle hoćete al ja znam o čemu pričam.. Poy poy
"... a neki čak misle da se navigiraju koristeći svoj miris ili doslovno prateći svoj kljun." Neki sa klix-a?
Hehehe...Nije o golubovima, ali kad smo kod ogledala: nakon sto je, igrajuci za La Galaxy, jos jednom demolirao gradskog rivala LAFC, Zlatan Ibrahimovic na putu za svlacionicu prolazi pored ogledala, oko njega jos par igraca oba tima. Carlos Vela iz LAFC potegnu Ibru za rukav: 'Izvini, Zlatane, gledam u ogledalo, vidim sebe i ostale, a nigdje tvog imidza u ogledalu?!?' Ibra ga pomilova po glavi: 'Nema-nema. Samo je jedan Zlatan'. ;]
Nema na čemu
Svaka cast golubovima, al brate usrase Carsiju.