Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ovdje photoshopa i drugih image editora nema nema
samo All.ah istina je !!
Cok guzel, uf yaaa
I jedna žlica halal gljiva meleci na sve strane ocam
men\' \"jedaneska\" pravo dobra
pa 70% ovih slika predstavlja nebo pred tornado -.-
samo se vi zajebavajte s prirodom :)
Prelijepo :o. PS i nije trebao ovdje, ali eto..
and yet u dare to denie the oneness of God
Prelijepe slike
Levati, ne mogu da vjerujem kako ste glupi. 90% ovih oblaka su Lenticulari, oblaci koji nastaju iznad planinskih prevoja zbog razlika strujanja gornjih i donjih struja. Cuj chemtrails, oplakah k\'o dijete. :D Sta cemo s ovolikim brojem teoreticara zavjere :D hahah
zahvaljujuci HAARP-u i chemtrailsima imamo mogucnost vidjeti ovako lijepe slike.... fuck the government
@serialgf I ja mislim da nema. Zaista... Hm... Možda malo? Ipak ne... ma neeee.... Image editori? Ovdje?... Mislim da se niko ne bi poslužio tim jeftinim trikovima... Al\' na planeti Zong.
Lijepo je.