Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi novinari, vidi se da niste učili na faxu, kaže se prepisuju, a ne prepisivaju.....
Ma KInezi si i ovako i onako veoma neobican narod :)
E zaista! ako vec su vec novinari upitnog poznavanja gramatike, zar nema neko da lektorise ove clanke prije nego sto ih objavite?!?! SRAMOTA a kinezi...dok se ovako ucilo i kod nas i bilo je znanja, a danas sve gluplje i nepismenije izlazi iz skola
Odlično. Napokon nakon više stotina godina na koristan način Kinezi vježbaju vještinu \"rekviziti dvojne namjene\". Na ovaj način moguće je postići više rezultata sa manje stvari.... samo kineski političari na vlasti nisu ni izbliza tako efikasni.
Ma j.e.b.a.l.e. ih zabrane u svakom slučaju. Ko hoće da napiše psovku ili prostakluk, napisaće ih i sa tačkicama i bez njih, potpuno svejedno.
J*E*B*A*L*E VAS ZABRANE KAD IH NE ZNATE IMPLEMENTIRATI KAKO TREBA
c*i*t*a*m** c*l*a*n*a*k***, g*l*e*d*a*m s*l*i*k*e, s*m*i*j*e*m se, otvaram komentare, oce*k*u*j*em nesto tipa... ovako je kod nas... :))) a vidim... nista, pa se pitam, i n*o*v*i*n*a*r*i i ci*t*a*t*e*lji, dragi, gdje ste vi u skolu isli i kada? Moji profesori su se s*l*u*z*i*l*i s*v*i*m i s*v*a*c*i*m, posebno u ratu, a i poslije. A po poznavanju m*a*t*e*r*nj*e*g jezika autora moglo bi se zakljuciti da je on osnovno znanje stekao negdje u Njemackoj npr.
cccc ne moze se napisati normalan text , nesposobnjakovic
ne vidim kako slika 4 ikome pomaže :(
Teaching level: Asian
NE PREPISIVAJU?????????????????????????? :) :) :) :)
Dok im se mi smijemo oni ujedaju od zelje za znanjem a kao posljedica toga gaze sve pred sobom u svom ekonomskom progresu. Bošnjo bi rekao kakva je ovo država, ništa nema u ovoj školi, itd. a kinez ne odustaje iako predaju u nekakvim rupčagama. Svaka čast Kinezima! Daj Bože da naučimo šta od njih!
Jao ovi Kinezi su prave seljacine!
OVI NASI BEZ MILJE NECE NI DNEVNIK DA OTVORE,A OVI ZELJNI DA PRENESU ZNANJE SAMO STO JOS I NA GUZICU NE PROGOVORE...JMB TI DRZAVU GDJE JE SVAKO PROSVJETNI RADNIK
@valjak a o razlomcima da ne pricamo...
imamo i mi Kazaza, luđi je od svih ovih Kineza zajedno
All day 9gagini\'?