Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha vrh prica! :D
kaze imo wh prati igrace kroz zidove, a nema unbana jer nije okacio demo =D
pozdrav sa servera Marihuana
Koliko me banujete na klixu tačno bi mogao oženiti nekog iz redakcije.
hahahaha kralju
imam prijatelja koji je preko online RPG iz druge drzave nasao curu sa kojom je vec 3-4 godine, i zive zajedno zadnje 2 godine.
od Noob do njene Boob
blagoje simic iz samca telefon 066 998 328 065 347 645
i nije uopste istina upoznali su se u bolnici i na fakultetu jer i jedno i drugo studira medicinu ali klix po obicaju voli da slaze koju
igrajte djeco cs:go
cisto da znate
moj je prvi bio komentar
igrace se najvise fatanja koke
bolje da si ga ostavila banovanog......:P
Banuj je Šemsudine... :D :D :D
Fire in the hole
zasto ovo nije top komentar?
u proslom stoljcu su djevojke vezle vez ..
joj sjecam se ovog kantera i kada se krenulo igrati po klubovima - to je tada bilo vrh. Ja sam to igrao u klubu iskljucivo preko LAN-a. Znaci ekipa 2 na 2 ili 3 na3. Mapu de_aztec smo zvali mocvara. Rasporedis se tako da, npr, jedan pokriva mocvaru, jedan "na mostu" a jedan tamo na "vratima". Znaci tisina kad se igra, muha se ne cuje. Ovo sad sto se igra online odjednom 30 igraca, pa se ne zna kuda ko goni, pa razni chitovi, pa cekas dok svi poginu, da krene nova runda znaci nidje veze.
to se u opstini rudo igralo tako jel?
@markioni u opstini cajnice
Ako je prevari, ona će ga ganjat i stiće ga, jer se s nožem brže trči.
Uzet cu ih glokom 2v1...
Citam ovo treci put i nikako da provalim u cemu je fol?Ima li itko da mi objasni svrhu clanka jer sam se vec zabrinuo da sam glup?