Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sa Ateistom...!!!
Slazem se sa Poseidonom !!!
Svaka cast! Upravo tako, zasto imati postovanje prema necemu izmisljenom? Uvijek se ocekuje da svi imaju postovanje prema vjeri i bogovima, a to sto vjernici nemaju postovanje prema ateistima i pljuju po njima, to nista.
ispravno je i \"nebitno\"....a sta ako nemamo postovanja jer mislimo da je to izmisljen pojam?
Bogovi se pisu malim slovom, a Bog pocinje sa velikim slovom. Da li je to licna imenica ili ne, ne bitno je, jer se to pise iz postovanja. Zamislite da neke novine napisu allah, mislim ipak glupo je. Prema tome ispravno je Bog.
\"Anbilivibl.. cudo nisu stavili automat, ubacis 1 dolar i .... \" Eh, pa za dolar makar dobijes neku uslugu, a ovako stvarno nema smisla.
@Veliko slovo - glagol brate, glagol
Licna imenica? Bog Shiva, Bog Vishnu, Bog Groma, Bog i Batina....\'bem mu misa...da nisu neki rod?
Kad donese rodni list i potvrdu o prebivalistu - onda moze velikim slovom. :D
Anbilivibl.. cudo nisu stavili automat, ubacis 1 dolar i ....
\"Bog\" lična imenica, hahahahahahahahahahahaha!!!! Joj kakvih neće čovjek provala ovdje pročitati! Rječnike u ruke, djeco, rječnike u ruke!
To je licna imenica majmune. Zato se treba pisati velikim slovima.
Kao i bilo koja druga apstraktna ideja nema razloga da se bog pise velikim slovom.
Zavisi...
Bog bi se ipak trebalo pisati velikim slovom, zar ne?