Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo je pune,ko punjene paprike
volio bi vidjeti sta i kako se osjeca kad bi je talibanci uhvatili :) hahaha
Pametni su Ameri, mora se moral vojske držat' na najvišem nivou!!! Nešt' kontam, da su nama ovakve slali pa nikad mi ne bi' palo na pamet da uzmem pušku u ruke al' one dvije granate ne bi pušt'o iz ruku čitav rat :-)))
znal joj mater zato
Smucalo, ti klao četnike? :)
Tuzlak@ jes jes i to tupim nozem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepa je sto jest jest
najesti se dobro oraha i meda pa onda raspaliti mitraljez po njoj
otisla djevojka da dopuni svoj album na facebooku! Sve za lajkove!
jedna ovakva bi dobro dosla bosancima...
nakon ovih pročitanih komentara zaista nemam ništa za reći...
Ovoj nece ni u dzehenem dati....
a dajgle je matere ti nako profesionalno zategnutog i nasminkanog lica u onoj uniformi i sa onim puskama. Pogledaj joj ruke i nokte i iz prve vidis da ta nije digla nista teze od qrca..i to ustima,..a kamo li tu pusku da nosa ili ide pustinjom u patrole. Mislim,..ova americka gebelsova menazerija propagande je toliko utovljena i ususkana komforom da su poceli da prave i najbanalnije pocetnicke greske.
Znaju ljudi kako podici moral svojim trupama kada je to najpotrebnije... :-)
Americkoj vojsci treba pozitivna slika i propaganda za regrutiranje novih morona koji ce ici ledja poturati za zaradu debelih tatica, a ovakve mistrije su idealna roba. Kad se je regrutovala cudo joj nisu generalski cin dali... Fazon je da se ima pokoja "koka" za pokazati i ovakva "vijest" napraviti, to sto ona oko bicepsa ima 25cm i sto vjerovatno nemoze dici vise od 5 kg (znaci apsolutno je beskorisna kao vojnik) to je nebitno, njena svrha je da pokazuje guzove i sise u vojnoj uniformi i da dize "moral" ostalim vojnicima...
Koju glupost pišeš http://www.statisticbrain.com/women-in-the-military-statistics/
Pametni su ameri, svi talibani ce se predati ovoj amazonki.
kada je osuneceni napune eksplozivom
Pomoć Afganistanskim ženama? Njima nema pomoći... Ni sad,ni bilo kad.
Hajd lahko vam je komentarisati na klixu! Nego, ja velim da joj dragi Allah pomogne da se vrati kuci ziva i zdrava.
Eh, sta joj sprema to samo zna On i niko vise :-).
Kakva ona i rat, otisla u bazu da pozira za facebooka : )
dajte joj kalas pa nek u tenama i leviskama ide na srpski tenk i cetvrtu silu svijeta ko sto su nasi momci radili 92...veoma brzo bi se vratila odakle je dosla...pozerka.