Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma 100% je do toga, ja bas kad vidim neku djevojku sa dobrim guzom prvo pomislim na to kako bi mi bez poteskoca rodila djecu.
i iznjela trojke moj jarane... a onda pomislim na djeciji dohodak, pa na sunacenje, pa na kredit za fax, prvo auto itd...
Kavkva crna nauka kada se najezim ko ocerupani oroz kada je vidim
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
znam ja i bez nauke sta valja
podsvjesno žene bez oble stražnjice imaju veoma male šanse uopšte da zatrudne... tada sve zavisi koliko pive je bilo na derneku... nedovoljno pive, male šanse za trudnoću... previše pive, još manje šanse za trudnoću...
fala bogu... a ja sve mislio nešto nije u redu samnom...
Ljudska vrsta voli sve što je lijepo za oko i to je privlači. Recimo, ako volim Alpe, vrhove, slike snijega i da se zaželim tamo živit znači li to da je % rođenja zdrave djece bolji na 4000 metara nadmorske visine ili je samo do percepcije ljepote za jednog promatrača?
Da stepen zakrivljenosti donjeg dijela kicme ima uticaj na uspjesnu trudnicu i porodjaj - to stoji i to razumijem. E sad...citao sam mnogo cega, ali da je jednom muskarcu to prva asocijacija na zaobljenu zensku zadnjicu - to mi je prvorazredni 'biser'. Jer, ogromna vecina muskaraca i nije svjesna navedenih cinjenica o korelaciji ovog dijela kicme i trudnoce/porodjaja!? A ako cemo o stvarnim razlozima... obline zenskog tijela su simbol zenstvenosti. 'Tehnicki dotjerana' zadnjica je jedna u nizu tih oblina koje upotpunjuju atraktivnost zenskog tijela. Kao sto neko vec povuce ispravnu paralelu: boja cvijeta je tu da signalizira insektu, privuce ga - u svrhu oprasivanja. Moj rezon.
Samo guze i dobre cice
Zato sto su kosti za kerove
Koja glupost, svasta.znaci kad vidim dobro dupe, odmah mi trudnoca pada na pamet. Ko tebi dade diplomu, da mi je znati.
Fazon je sto ni one same ne vjeruju da je to zbog djece.
Idealan materijal za mal ne rekoh...
Gluposti kao i sa grudima. Znaci ako volim manje grudi i manju zadnjicu onda ne zelim da iman svoju djecu. Ili??
Onanija ili masturbacija je polno zadovoljavanje. I ime mu kaže iz davnih vremena da je to davno poznata pojava. Onanija je pojava koja se javlja kod ljudi i žena, mada kod muškaraca mnogo više. Obično se počinje sa onanijom oko 12. godine života, pre kod muških nego kod žena. Obično se onanija vrši do 20. godine života, kasnije skoro redovno prestaje. Ponekad ima i muškaraca i žena koji produže sa onanijom i do staračkog doba.
pun klix tih sto su produzili sa onanisanjem wahahahawa
Pogrešna naucna teorija.Prava naucna teorija je da cvjet lijepim bojama privlaci pcele da ih opraši a zena lijepom guzom privlaci muškarce da je opraše.Ja kad vidim lijepo oblikovan taj dio tjela kod zena automatski dobijem nagon za oprašivanjem.
Od davnina se govorilo da nejma njive bez dolova a nit zene bez gu..va
ja kao muskarac to nevolim, ja imam takvu "zaobljenu straznjicu" i meni smeta , bolje biti lagan i tanak , kad imas veliku guzu, smeta , teska, debela, nemozes da nazes pantolone koji nisu tjesne , ma grozno imati to
Imaju đe pivu ostavit'.