Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadjem ja na tavanu jaknu,sto sam nosio dok sam isao u srednju skolu.....i lijevi djep mi je bio poderan.....tacnije skrivao sam paketice,i rizle u zadni dio jakne....kroz taj poderani djep........proslo je skoro 15 godina od kako sam zavrsio skolu......i cistio sam tavan,i ja slucajno da provjerim djepove.gurnem ruku do kraja i nadjem RIZLE PLUS U djepu iz vremena dok sam hodao high po gradu...... .....et... otkrice stoljeca......ovaj dole sto alahuekebera nek se ide ljeciti....a ovi sto su izbacili ovaj blog kako su sigurni da su pronadjeni adam i eva,nek se konkurisu za lakovjerne medijske debile (struka naograjsologija)
sve zabludnici ali pravi vjernici nikad odustati nece !
...moj adame, ni adsl-a, ni laptopa, ni ajfona :)
ja juče bio na moru.
ti zivis sf :)))))))
Obična pretpostavka, ali kad je imenuju naučnim istraživanjem, počne zvučati vjerodostojno.
svejedno vjerodostojnije od mitova iz Biblije i Kur'ana. ko u 21.st. više vjeruje knjigama od po par hiljada godina, nego hiljadama naučnih radova zasnovanih na činjenicama, taj je slijep pored očiju.
Da, uistinu se može biti slijep pored očiju. Mnoga su srca slijepa i gluha.
Ma kakvi Adam i Eva ovo moji dedo i nena Adem i Hava :-)))),
ALLAHU EKBER
Ne znas ni sta je Tekbir debilko ako hoces prijevod moje recenice ona glasi; Bog je najveci