Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svaka im cast...hahaha
@kanafa Nema šale s građevincima! Sve izvedeno uz tekst numere: Izvukla si ciglu iz temelja ljubavi naše rušiš našu ljubav samo djeca ostaše Armaturu čupaš iz temelja sreće niko tako, draga voljeti te neće (2x) Beton i malter na srcu ti piše stubovi nosači od tuge se iskriviše Vaser vaga kaže da sa mnom tjeraš šegu da bog da dobila pijesak u bubregu (2x)
Pozlatile im se mistrije !
Pametno posao odradjen.
Ove radnike treba zaposlit u Sarajevo puteve...pod hitno..
Olicno odradjeno a i odlicna ideja. Posto se nasi politicki lideri ne daju maknuti iz parlamenta, ministarskih fotelja, predsjednistva... bilo bi najbolje da ih ovako zabetoniramo po kancelarijama, zagarantovano dozivotno ce drzat polozaje.
Cista logika..
Bosandžeros je bio šef izvođenja radova na održavanju cesta 100% ..Bosandžerosi ne čekaju ni EU, kamoli nekog tamo...
Ovo treba uraditi i u Sarajevu. Samo nam fali betona.
Supeeeer ideja.... :)
Šućur Allahu pa nije Bakirova A8-ca. Što se uzjogunih. Ja insana majko mila. Iblisi pravi, ali me dobro nasmijase , kad vec nije u prici Bakir.
E neka vala,tako i treba.Imamo i mi ovakvih faca,treba im isto napraviti.Bolje od pauka ili njihive kandze.
sad se ne mora bojati da će mu ga neko ukrast
pa ispunili su zahtjev da ga ni prstom ne smiju dotaći, pa su ga oni lijepo cementirali i tako ispunili i radnu dužnost tj. popravili trotoar...
...bogami, nisada ga neće skloniti :)
Ko je Nisada?
A ni nihada ga neće skloniti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da kod nas ovo počnu raditi, cementara Kakanj bi bila najprofitabilnija firma :)
"Rekao je da ne smijem prstom dotaknuti automobil", kazao je vlasnik kompanije zadužene za održavanje cesta. Pa i nije taknuo, samo zalio okolo :)