Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali jesu lijepi samo tako
A HIJENA JE SUDIJA,PRATI REGULARNOST MECA ........XD
Ovaj je njemu htio prcnut mladu pa su se zato pomarisali, a hijenu je poslao OHR da nadgleda batinjane da bude sve regularno. Hijena je poslje napisala izvještaj Rafiju Gregorijanu i svi su otišli na pivu!
um caruje..........
poznata slika.....hijena je u ovom slucaju predstavnik nacionalnih manjina, ona ce po obicaju sve posmatrati sa strane, a ovi ce da podijele vlast, a ovom trecem starijem ce da daju jedan dio zemlje u rs-u, i slucaj rijesen, mirna bosna
Dva jaguara i to u Južnoj Africi. Kad bi samo ovi p.a.pci od novinara znali da jaguari žive samo u Južnoj Americi
bas krelci... ne bi im ja dao ni topli a kamoli platu
Divna bajka hahahha
A ko je hijena??????sto gleda ko ce izvuci deblji kraj pa da ga marne...