Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi mu drvosjeca ebo mater
Ako se ikada osjecate glupo, samo se sjetite da ima retardiranih ljudi na svijtu koji misle da je planeta zemlja 6000 godina stara
koji su to?
@Stelja artois Krscani koji zive u SAD-u. ne, ozbiljno, ti retardi ozbiljno misle da je zemlja 6000 godina stara. Odlgedaj Bill Nye/Ken Ham debatu, Ken Ham ozbiljno misli da je zemlja toliko stara. kada je Bill Nye naveo argument tog drveta koji je gotov 10 hiljada godina star, Ken Ham je rekao da je "Dzavol stavio to drvo da prevari naucnike", ja sam citavo vrijeme cekao da kaze "haha, zajebavam se" ali covjek je bio mrtav hadan ozbiljan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako? gdje? zasto? :))) ahh, zbunjujes me
nemoj se svadjati :)) od toga samo skace pritisak :) veceras nas ima vise izgleda :)
Dobro za sporeta
Jeste glupi svijet postoji samo 2015 godina
A drvo tise u Pepelarima ?
Ih,da je to kod nas kako bi ga mi lijepo podrezali....a na ostatku,tj. panju bi istom drvetu postavili spomenik.
klix kasni sa ovom vijesti skoro 5 dana
treba to izložit
Sadnicu pikirao Hamo iz Gnojnica, i preko poljoprivredne apoteke "Srbija do Tokija", sadni materijal prebacen na vrh svijeta.. U to vrijeme, gore je zivio i lovio mali Milojica,izbjeglica, kojeg su s obala Morave protjerali drevni Grci.. U to vrijeme Grci nisu gotivili Milojicu.. Sama starost drveta moze se objasniti nacinom sadnje.. Naime, kad je iskopao rupu, Milojica se prvo posrao u nju, a zasadjeno stablo zapisao.. Naravno, prije toga je pojeo maledonski ajvar i popio litar brlje!
E qrca palca 9 i po hiljada godina. Toliko nije staro ni ono stijenje pored njega.
Stihlovka na aparatima
Zadnja slika Instagram garant
Ma nista nula.U HERCEGOVINI kopali sto metara,i nisu nasli nista ni jedan kabl.Pa su skontali da su HERCEGOVCI jos prije 5000 g imali mobilnu mrezu.
Možeš misliti kako ovo gori?