Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...znači, kina je jedinstvena 2200+ godina...a mi se nešto kofrčimo...
Ja bih ipak mnogo više voljela da vidim izvornu vojsku od terakote... Čokolada k'o čokolada, svejedno je kog je oblika, ako je ukusna..
pa, skokni do Xi'an-a :) koliko znam, imaju 2je manje sale i jedna velika, gdje su izlozheni vojnici i konji... i ima tu josh nekih zgrada gdje prikazuju ostale eksponate... BBC je takodjer uradio dobar dokumentarac
Gledala sam dokumentarac, čitala članke.. ali da skoknem..:) eh da mogu, vala skoknula bih svaka 2-3 mjeseca kojekuda po svijetu da virnem ponešto.. od kanjona Kolorada i južnoameričkih piramida, do Bajkalskog jezera i Tibeta... ali ne može..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E ne znam šta im je zanimljivo to što je od čokolade, te još prave izložbu od hrane, dajte ljudima nek jedu, a ne servirati "tanjire hrane ko umjetničko djelo" da se gleda i fotografiše.