Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam ništa protiv njega da se razumijemo ali pustite dječaka da živi svoj život, da ima normalno djetinjstvo i itd. Nek prvo školu završi, a za 10ak-15 godina može nastaviti modeling.
@THClFCS U analni otvor kad ima zatvor :D
Daj ne serite!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa
@Saran60 Toooo careee!!!
Cuje ezan iz Meke 😂
Na posljednjoj slici isti Leonardo Di Caprio iz mlađih dana.
onoj film kad se fixo u vene.
Malo mu veliko biciklo
Dajte mu hljeba malo
Homić *minusi dolaze*
plusevi doĺaze!!
Al' mali, tako reci homcic!
Znamo svi koja je moć u rukama LGBT zajednice i koliko snažno lobiraju za svoje ciljeve u filmu, muzici, modi... Međutim, često se zbog fokusa na LGBT iz vida gubi jedan još daleko pogubniji oblik nakaznog ponašanja i življenja - pedofilija! A ovdje je upravo riječ o tome! Znam da će sad hiljadu negativnih komentara od tzv. "liberalnih mislioca", ali neka mi neko objasni kakav to intervju može dati neki dvanaestogodišnjak i kome su njegove izjave interesantne? Idi igraj lopte jadan ne bio!
Amin!
@Vicious Kao prvo, moj stav prema LGBT zajednici nema veze s mojim vjerskim ubjeđenjima! A kao drugo, LGBT ideologija jeste pogubna. Evo ti najjednostavniji dokaz - ako svi budemo homosexualci ljudski rod će prestati da postoji. To se naravno neće desiti, i ovaj broj homosexualaca nije opasan, ali ideja jeste. To je isto kao i sa globalnim zagrijavanjem, fosilnim gorivima... Neće nestati svijeta ako ja ili ti naložimo peć ugljem iz Banovića, ali je bolje ako se grijemo solarnom energijom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kad krenu kopirati Lea
Jadno dijete. Bolje bi mu bilo da je na PROM1 nagazio nego sto mu se je to desilo. Sada slijedi droga/rehab/droga/rehab/droga .... samoubistvo.
molim vas definiciju ljepote !
...next james dean :)
@commie ... 😉 next Commiemarshhal ... 💋💋 oke ... iii 💋❤️💋❤️💋❤️
@LIMESA 😃😃😃😃😃😃😃 ❤️😘
PRIKAŽI ODGOVORE (31)