Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikav je zivot koji zivi...nepokretna,ovisna o drugima...zalosno!
Bas je morala cekati da tezi 317 kg da bi saznala kako je njen zivot u opasnosti. Sa 316 kg mislila je kako je to normalna tezina... jbte i sada se suocava s gubitkom kg.
KAKO MOZETE BITI TAKVI ,PA MOZDA ZENA NIJE KRIVA ZBOG OVE DEBLJIVE ,, SIGURNOJE ZENA BOLESNA PA ZAR NEVIDITE DA SU OKO NJE LIJEKOVI A NE SLATKISI STV. NE MOGU VJEROVATI...!!!!
Jao i kakvih danas ima bolesti.... :\'(
samo samokontrola...mogu da izgubim 10 kg samokontrolom sta,kada i koliko jedem i onda se opustim,vratim nazad sve to i dodam jos koji kg..pa se pogledam,ukakim se od straha.. jedi malo,skidaj salo..nije ovo bolest ovo je jeftini dolar menu u McDonaldsu.(Bosna je sretna sto ga nema)
ooouu... ne do Bog nikom ! -.-
NO COMMENT
Žderi sada krmačo.....eksplodirala od debljine.....fuuuj
Bas me cudi sto je ona ovolika inace su crnkinje mrsave ;)
zaista je ovo zalosno...ali cim je sa 7 godina imala 50 kg znaci da se radi o nekom poremecaju...zelim joj da uspije na svom putu i da joj tezina ne dodje glave...jedini u svijetu umiru od gladi,a drugi od prevelike tezine...joj nigdje balansa..:(( i nista normalno za vdjeti i procitati...zar je ovo smisao svijeta i postanka ljudi...patnja vjecita...:((
Vi samo znate koriti ljude. Mozda je bolesna bila pa je zato ovolika :S ja se iskreno nadam, da ce uspjeti smrsati i stati na noge. i da ce ozdraviti :)
pa kako si to sebi mogla da uradis zeno draga? tek ti se sad lampice u glavi upalile,kad je skoro pa kasno?? eee jadna ti....
-ljak
zvali su je debeljuca, a sad je zovu pahuljica:)
HAMO!!HAMO!! vidi JOJ gl000ve!!!!!
umri gudinko je.bena...