Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seksisticka je i odvratna
aj ne serite. dobra reklama.
Iako sam potpuno protiv lažnog morala i nekakvog kvazi čudoređa, ova reklama je degutantna. i za žene i za muškarce. Za žene stoga što ih prikazuje kao potrošnu robu. U reklami je čak i pivo značajnije od žene. Seksizam par exellance. A za muškarce zato što ih prikazuje kao tupave, pivom i sexom opterećene fucktardne čimpanze, što onaj koji je ovo postavio najvjerojatnije i jeste, uzmemo li u obzir njegovom oduševljenje reklamom i elementarnim nepoznavanjem pravopisa vlastita jezika. Naravno, juxtaposed svemu izrečenom stoji vjerojatno surova realnost da u ovoj ukletoj crnoj rupi od kvazi-države kriteriji vrednovanja doista jesu takvi da čak i ovakav uradak predstavlja nešto \"najbolje\" Iskreno, ne bi me čudilo da lokalci koji favoriziraju ovakve reklame (a onda i urednici koji im puste da svoj neandertalni kriterij eksponiraju) još uvijek žene doživljavaju ženkama, a metode zavođenja svode na- naciljaj, zvekni toljagom- odvuci u pećinu. :disgusted:
Što se reklame tiče, potpuno i apsolutno je uvredljiva za žene i mislim da nikom normalnom nije to potrebno dokazivat niti objašnjavat. Ali ste vi na sa-x izgleda grupica žešćih psihopata... Toplo preporučujem posjetu psihijatru - nije sramota priznati da imate problem i pokušati ga riješiti dok se još nije oteo kontroli. Ili ako se još nije oteo kontroli. Sretno!
odvratno, sexisticki, fuuuj, fuj fuj fuj
SIMPA REKLAMA ZA JEDNO OD NAJODVRATNIJIH PIVA KOJE SAM PROBAO DO SAD
ova reklama stara pravo veze vi nemate
Pa ne mogu da vjerujem da je ovo \"najbolja reklama za pivo do sada\". Ovo skroz prelazi granice dobrog ukusa. Zamislite porodicu koja gleda utakmicu lige prvaka i na poluvremenu ih zatekne ova reklama. Divan prizor !
dobra hehe
@ih >> http://www.youtube.com/watch ?v=eH3GH7Pn_eA fakat najbolja ako nista citajuci komentare naidjoh na ovaj link, najbolja
ovo je staro..........malo ste zaostali, vremenski :P
dobar dobar... :))
Presesticka. Ponovo zena kao objekat.
Prejako. Ma dajte, postedite nas tih feministickih prica. Pa kada bi se muskarci zalili kakvih sve reklama ima o njima gdje bi onda bili.
FUJ! Prelazi granice dobrog ukusa...