Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad znam ko je Dodika naučio da piše:)))) hahaha
I šta sad, kao mi bi trebali povjerovat da su njihovi naučnici bili toliko glupi. Ma daj! Pa nisu Amerikenjci posle drugog svjetskog bezveze uvezli u Ameriku 200 najboljih nacističkih naučnika. Jašta, doveli ih da uče pse kako da pričaju. Aha, dobro, šta ima još?!
-Ovdje NASA, Apolo 375 javi se.. -Javljamo se..Doberman broj jedan na vezi, vucijak broj dva spava... -Uzmite kordinate prema 2834 galaksiji i pripremite se na slijetanje na zvijezdu \"Orion 4\" -Doberman broj jedan namjestio kordinate i letimo ka Orionu 4.. -Ok, je li tu Bosanac Mujo? -Jeste Mujo se javlja.. -NAHRANI PSE I NISTA NE DIRAJ!!!
hahahhahahaha....hahahahahhahah...hahahhahahahahha
Pa jesu li ih naučili?
To je stara teorija, pogledajte crtani \"UP!\", tu imaju psi koji imaju električne okovratnike koji pseće lajanje pretvara u ljudski govor.
Prava \"vijest\" za prave \"novinare\". Sad sam siguran u \"smak svijeta\", jer ovakvi \"novinari\" NE MOGU promasiti u svojim \"vijestima\"....
Ako bi se putnik u ljudskom tijelu zadesio u nekom od onih dijelova svemira gdje ne da nema niti jedne vidljive zvijezde, već nema ama baš nikakvog orjentira ( repera ), kako bi mogao znati gdje se nalazi ?
Hej \":)\" da bi kerovi mogli govorit o dešavanjima u koncentracionim logorima i ko zna šta još, potrebno je ... šta ono ???
\"besjeda\" djeluješ mi kao standardni jebač ... griješim li u procjeni ?
istina da zaboraviš gdje si ostavio ključeve i osobnu.no ne i dobre hajdukove utakmice i neke umorne žene.
Eh pa \"besjeda\" zar nije uobičajno da se senilnost i zaborav jave najčešće u starosti ???
Hej \"ha ha\" slično tome Edison i saradnici su često od smetljišta konstruisali prototipove električnih sijalica.
meni su drugačiji potrebni da bih upozno sebe. nemam takvih sjećanja.a ako nekad i naiđu nisam svijestan da su iz predhodnih života. inače se nevolim sjećati.kažu kad se čovijek počne puno prisjećati da je to znak da stari.
Hej \"besjeda\", jednom davno neko reče: MI IMAMO DOBRE I LOŠE OSOBINE ... A ONI KOJI SU DRUGAČIJI ... NISU NAM POTREBNI. Vjeruješ li u sjećanja iz prethodnih života ???
Hej \"1990 S\" ... vjeruješ li u sjećana iz prethodnih života ?
199o-tkamjasno mi je ko je pobjedio u drugom svijetskom ratu.to valjda si u stanju iščitati iz moje prezadnje a bome i zadnje rečenice predhodng teksta. nemoj žaliti za drugom starim.drug stari nije umro.dokle se god jedu felge a gume ostavljaju ranjenicima drug stari je živ.no sada više preferira kenzovu toaletu i davidoff cigarete.jedino se nije odreko automobilske industrije mrskih neprijatelja.