Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo sunce nije 90 i nesto miliona kilometara udaljeno, koga je to uspio izmjeriti posebno sa tehnologijom koju imamo. Ljudi, istrazujte malo vise jer sunce je lokalno I puno blize nego sto vecina nas hoce da to prihvati. Cuj, mrlja veca cetiri puta od zemlje planete...Koje budalastine od strane NASA-e I ostalih prevaranata.
Čudno da pri bombardovanju o globalnom zagrijavanju niko od eksperata ne pominje sunce. Vjerovatno ono ne utiče na našu klimu.
Pjega veća četiru puta od Zemlje....joj što bubaju...Sunce koje vidimo,samo je refleksija Sunca na prvoj nebeskoj kupoli.
Fleka na teleskopu...
pa eto odakle nekad vise vruce a nekad manje ne serite o globalnom ovom ili onommmm al nas moraju stavljati u torove da ne bi mi njih stavili u tor tj zatvorrrr
nije koristilo UV faktor
Nakon mukotrpnog istrazivanja shvatli su da je prljav objektiv kamere.
Kao većini ljudi na očima što ima. Pjege (eye floaters) i slab vid (kratkovidnost i dalekovidnost) mogu nestati skroz za samo nekoliko dana posta. Ovo je otkrio Herbert Shelton u knjizi Science and Fine Art of Natural Hygiene. Ranije se ta knjiga zvala Orthobionomics. Svakako i poneka vježba za oči, odmor, i navika gledanja. Ali hrana je glavna. On precizno savjetuje da naočale razbijete bukvalno, jer vam ne trebaju. Današnja nauka ide u krivom smjeru.
pubertet--- proce