Prvi u posljednjih 250 godina
0
Na Aljasci narasli ledenjaci
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sve zbog wrath of the lick kinga :p
Dzeda Mraz se seli!!
bolje bi ti bilo da ugasiš računar i ne trosiš uzalud resurse.
Vodi da Al Gore zastrasuje svijet okolo i da na njegovu pricu o globalnom zagrijavanju Zemlje ,10 000 firmi ubira milijarde dolara.A od posljednjeg ledenog doba se morala zagrijati, logicno valjda.Za razmisljanje o globalnoj lazi je i spomenuti da se prije par stotina godina uzgajala vinova loza u Engleskoj i Skandinaviji ,a danas ne moze ni kukuruz da uspije , sta je pa sad to ??
...ovdje vise leda, a na antartiku i arktiku manje..mislim da u stvari niko ne konta sta se desava ni kuda to sve vodi...da ga jebes ,ali tako mi se cini.