Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da tvoja zena nekome malo bude \"seka\", a?? Sta kazes? Kako bi se onda ponasao, dju.re sovinisticko!!! Pas koji laje, ne ujeda! Tako i ti, sumnjam da si ikada ista... xaxaxaxa
Nisam se ni ja rodio kao šovinist, to se postane sa vremenom i iskustvom sa današnjim sekama ;) Bitno je da se para ima, bjesno auto, sve ostalo samo dodje po sebi!
Ocigledno da ti ni padezi nisu bolja strana:))) al nema veze, to je oprostivo. Moralni i posteni ljudi ne zive samo u Saudijskoj Arabiji, hvala Bogu ima nas svuda, u manjoj mjeri, al takvi kao ti nemaju priliku da nas upoznaju, hvala dragom Bogu:) I nikada nece! Ako ne vide ljudi, \"JEDAN VIDI SVE\", a vjernost i postenje je nesto najljepse i najdivnije na svijetu:) Ne moze ni to svak:)
ma vjeruj da joj ja nisam ni u jednom trenu dao razlog da posumnja ali šta češ, tako ti je žensko , njoj ne da vrag mira. Svi smo i dalje mogli živjeti sretno , nas 4 ;) ;) Oprostila mi je naravno jer sam je ubjedio da nam tako razbijam monotoniju u krevetu ! ;) Barem sam je sebi razbio !
\"OK je za muske\"... Jado idi objesi se, dok jos nije kasno!!! A s\' kim cete vi da varate jeb..vam mater glupu koja vas je napravila. DaBogda ti se svaka prevara o glavu 100 puta gore obila:) I hoce, samo polako...
Jooo ovdje sami fanatici. Preljuba je ZAKON i ok je za muske. Pozz!
Potpisujem! Razvod normalno i sudska tužba pokupi mu/joj sve ali nema potrebe da se odsječe ruka kojom je džarao/la drugu/og
ma daj fu.ck o.ff fundamentalista! idi zivi u saudijsku arabiju, maloumnik!
Selj.c.no jos imas obraza ostaviti takav komentar! Tebi ne treba zena nego gasna komora i da te nema... Da je na svijetu manje takvih bolje bi nam bilo! Ne bi zena \"rovila\" po tvojoj privatnosti da joj nisi dao povoda da posumnja... Samo se nadam da nije ona glupa kao ti, i da je vec bivsa!!! Treba uvesti zatvorsku kaznu 10godina za prevaru u braku,pa da vidim kako bi varali kreteni glupi!!!!
i mene je žena tako provalila, da li sad ja mogu tužiti telecom???? Skontala mi je skoro sve sheme u tri mjeseca a da ja nisam ništa znao-još kad mi je heknula na sto listing. Užas.... Čak mi je prebrojala sve poruke koje sam slao i kaže da sam na ova tri broja poslao u prosjeku 70-80 poruka mjesečno a njoj za 3 mjeseca ukupno 13 poruka . Eto dokle ide to zadiranje u privatnost.
Nije Petar Petrovic Njegos to rekao,nego Jesenjin.
Glupo je to sa safatavanjem nakon udaje..... čemu onda brak..... kakva je to sigurnost...... gdje je povjerenje....... jedan glupi sex nakon sklapanja braka može okaljati zakletvu \"samo moje\", a ako nije samo moje onda ne želim da budem u braku..... tako isto i sa muškarcima...... Ipak sa takvom osobom treba pokušati dočekati penziju - a sex može pružiti i vibrator i krastavac za ženu a za muškarce vijerna desanka i lijevanka....... Prevara u braku je jako gadna stvar.....
Zene nadju nekog konja kojeg iskoristavaju a onda gledaju da safataju stogod i sa strane
@SPARTAN ...ajd prestani dr*ati tog juniora i pusti da tebe neka iskoristi jer inace neces nikad j\'bati...XD
Petar Petrovic Njegos: Sve su zene k u r v e, izvini majko, i ti si zena\"!