Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je u pantljičari bila pantljičara
Hoće on jest pantljičare, eto mu sad...
frajer s AIDS-om ima u sebi pantljicaru (bog zna kolko dugo) koja dobije rak, od kojeg on dozivi imunoloski sok i umre... WTF?!
To se zovu "komplikacije": imas sidu, fasujes i pantljicaru, koja razvije kancerogene celije, koje se onda prosire po citavom tijelu, uslijedi imunoloski sok ... Deverli glava, pa eto_ti.
A Kusturica ništa, ne može? Šteta, to bi bio dernek širih razmjera. Ova bolest inače, bizarno, grozno i končno tužno.
kad bi pustili kliksovce na kusturicu to bi bio haos :))
Ne vidim razlog nekog kao imuniteta, ali hajde. Ima tema i tema. Biznis. Procjena. Možda i ne bi bio haos. Uglavnom, to nikada nećemo saznati. Oh. :))
svasta... u medicini je stvarno sve moguce
Baš.
Trazit' lijek protiv raka pantljicare...
Nek zamole zenu u Baketa, da to odradi izmedju dva shopinga!
hhaaha
Ovo je novo. Do sada su pantljičare u vicu dobijale gliste.
pitam se, ako je pantljicara glista, onda je dobijala ljude?
Lako moguće, ima ljudi glista.