Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocinjem da sve vise i vise volim hitlera....
sve je bozija volja! ovo je allahov dar! muskarac radja dijete! ovo je dokaz da je bog svemocan! nek njima dvojici podari srecu i veselje i jos puno djece!
@muslimani: provjerite šta Islam kaže o hermafroditima pa onda iskaljujte svoj bijes ovdje... Čak je jedan od Poslanikovih ashaba oženio hermafrodita (ženu sa muškim spolnim organom), što dodatno potvrđuje, da ih Islam u prvom redu smatra LJUDIMA. Čak postoje i pravila vezana za hermafrodite kad je u pitanju klanjanje itd. (da li hermafrodit staje u muški ili ženski saf i sl.). Stoga: PRESTANITE SA OVIM NEBULOZNIM IZJAVAMA KAD OČITO NEMATE POJMA!!!
A seljaka vidi ih samo. Ne mozes reci ni da su pederi, ovo su lezboPederi :-)
Kad se ovakve stvari rade onda se nije cuditi sto izazivamo Allahovu srdzbu i sto nam salje poplave i zemljotrese.
zamisli kolko trebas bit retardiran da se rodis ko zensko i imas zelju da postanes muskarac ali peder. Ooooojjjj zemljo arabijo
Nabijem ih na kur&c obojicu!!
a jesu se namečili, sve ovo na kolac
Pazi, obje imaju XX hromosome. Znaci da su zene. Nek one i imaju kite ko crnac iz Sudana medju nogama, djaba im kad su im hromosomi XX. Ako im to doktori promijene... e jebaji ga onda! Samo, bile djevojcice, pa postale \"muskarci\" i opet vole da ga prime/zadaju muskarcima. Ne kontam!? Koji ste se onda mijenjale. Ma, nema se ovdje sta kontati. BOLEST
locirat i bombardovat napalmom, sačekat borce za ljudska prava pa u drugoj hučki i njih sredit istom metodom
ja sam musko ali cu promjeniti pol posto zelim biti lezbejka
Muskarac nikada nece moci roditi dijete. Dakle, pisite naslove kako treba. Sve su to boziji zakoni koji se nikada nece moci promijeniti jedino operacijama i cudima. Neko hoce da sve proturi kao normalno i savremeno...jad i ljudska bijeda, zalutali, izgubljeni.....ima ih jooos!!!
ahaaa, a ti posto ih podrzavas, kao za tebe jeste internet i sarajevo-x....izvini molim te, ako je ovo mjerilo modernog i naprednog svijeta ja bih radije onda u stale a ti ostani pri internetu i sa-x...ti si ono kao moderan je li???....hahahahaaaa
U KAKVU SUPU ,UBACITI IH UNUTRA,POLITI BENZINOM I ZAPALITI.....
Mani se toga jaro, za tebe nije internet i sarajevo-x, za tebe su krave i stala, pa se divi i dici mahalom svojim bogatstvom. Medju ljudima svakako ni ne zasluzujes zivjeti konju seljacki, primitivin.