Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahhaha karneval ili ja ? Karneval! Rece gola zena čak da su joj nudili pare da budu par minuta s njom 🤣🤣🤣 pa šta je ovo danas žene počele da gole morališu
Valaa baš, skine se haman golaa i kaze sta me gledas hahaha
Hahahhaha doticne se oblace kao recimo patka, izgledaju kao patka, ponasaju se kao patka, i onda kazu zele da se bavimo patkom?! Zele da smo patka?!
Jbg. čovjek možda jest razuman i to, ali je kao i svaka životinja. Daj mu da jede i kara
Pa sigurno ti neće ponuditi da se baviš programiranjem ili kirurgijom. I ovo se žale one koje nisu uspjele naplatiti. - A ionako ih je 100% muški građeno, čemu hype svake godine?
Sta rece? "Mnogi nas gledaju kao žene lakog morala samo zato što se bavimo plesom" Jest, upravu si, nema veze s tim sto pleses gola...
kolko je sat?
if pussy is only what you offer, then pussy is only what I want.Kratko i jasno
let him cook
ko bi reko
jesu dobre brate mili sto kod nas nema ovake robe
Pa dobro kad te nude da se sa baviš prostitucijom ti lijepo odbiješ
Sodoma i Gomora...al neka!!!