Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moć BH političara: za 4 sekunde narodu pokradu sve pare
U sve se miješaju!
Reko trebi skinut cu ti zvijezde sa neba cekaj sam 45 sekundi eto mene :)
Bas je kurat ova pilot Murat
Je li informacija iz prve ruke ili samo glasina.
Možda se neko sjeća da je 1999. za vrijeme bombardovanje SR Jugoslavije na Sarajevski aerodrom sletio jedan F-16 zbog "tehničkih problema". Bio je snimak njegovog polijetanja poslije popravke, isto ovako skoro vertikalno čim se odlijepio od piste. Bila im prpa da neko ne pripuca pa bježao u vis što je brže mogao...
Znači, u turskoj da bi bio pilot, moraš se zvat Murat ...??? Ne znam kako stoje sa ženama ...
Ja mislio da se mladi turci samo furaju na BMW tricu
Heh,mi se ne moramo brinuti...1. Nemamo ovih lovaca, 2.Imamo Tursku iza ledja,i pod 3. Ako treba bjezat ovi su lovci taman dovoljno brzi :-)
jednom sam bio na "vozu smrti" i isao 150.m vertikalno i rekao sam tesko vise, a ovo... 95% populacije ne bi prezivjelo ovaj nalet adrenalina :)
Nemoj odma posle iftara probati :P
war bird
Arkadas
odlično, a sada neka bombarduju srbiju i rs
ja sam čuo da su ga srbi skinuli lovačkom puškom, zajeban neki narod kad pravi takve puške