Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao jao Cuj Jupiter druga najsjajnija planeta u Sunčevom sistemu :P jao jao novinar ubij se odmah
Svaka cast ovom covjeku!Naravno da treba koristiti stativ nocu,ko sto kaze neko gore da ne moze posteno uslikat ljude nocu a da mu ne budu mutne fotke!Mora se koristiti stativ,pa cak je pozeljno i po danu.A ne bih se slozio sa jos jednim postom gore iznad da ne moze se izdvojiti posteno 2-3 snimka panorame Sarajeva!Ima lijepih fotki samo treba otici na pravi forum za fotografe!
neupuceni bi pomislio da su na ovom sajtu sve profi - fotografi, a ne moze covjek naci vise od tri - cetiri dobre panorame sarajeva ikad fotografisane. ne pljuj vazda - radi nesto
da je koristio 84 mm -sku lecu mog\'o je ufatit i Veneru, koja je prema mojim proracunima nalazila tik poslije zamracenja od strane Pluton-a. Kompozicija ocajna... Inace ne dopustam sebi reagovanje na prosjecne amaterske snimke napravljene friziranim digicima
Nevjerovatno... prelijepa slika... dok nisam pročitao tekst, mislio sam da je riječ o montaži heh izgleda stvarno nevjerovatno!
jao jeste pametni.... a nemate pojma kako je tesko uslikati mlijecni put sa zemlje, ko god uspije treba mu cestitati.
ovo je nemoguce da je jedna slika, jer svjetlost mjeseca ne moze toliko da obasja pecinu i okolinu, 30sec expozicije u pokrajini gdje nema svjetla je to nista- opet ne mozes vidjeti tamo ona brda, sve bi bilo crno. mlijecni put jeste sigurno uraden sa 30sec. expozicije!
Solidna amaterska fotka doradjena u photoshopu. Trebao je ekspoziciju staviti na 27,5 sekundi al sta zna levat.
vela havle
ovog boli briga za sve osim za njegove slike, odlicna slika,fantazija
Lijepe boje. @ABC123, ne moze ovo bez stativa
Zaista prelijepa fotografija, sto rekoste iznad, covjeku nije nedostajalo vizije.
Covjek je arhitekt i ocigledno je da mu ne nedostaje vizije. Siguran sam da npr. pravnik, kriminalist ili kakav menager nikada ne bi dosao na ovakvu ideju :). Svaka cast majstore.
Prelijepo! Gdje sam ja a gdje on kad je fotografija u pitanju - nisam u stanju uslikat ljude koji mirno stoje noci a da slika ne bude mutna.
Genijalno