Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja papanluka
Koje preseravanje
a ja bicikLETOM na pos\'o laganini bez srkleta pa kroz Medisnoj Stejsn evri dej, a vamo se vi kur....ci...te sa otim HeliOHopterovima dok od mene isceete da saljem pare za oklopljena vrata i aute. izgleda sa je sigurnije prosetati od Harlema do Bronksa po noci, neg\' Seherom u po bijela dana i onda me jos pita jesam se zaselijo Bosne?! prije ce me kasino u Vegasu tretirati fer nego stakor za salterom u opstini! jos se prica da ce SDA nakon izbor nazvat\' grad Stara Kasaba. Jaahhh koliko sam vas se zazeliJo, moreS misliT\' :D
@sake u 12:44 Ko kaze da Srbi nisu ovojili Sarajevo? Samo su promijenili naziv u Sandzaklije, al\' pogledaj im pasos i rodni list i prevara je otkrivena. To su samo Srbi sa govornata manata, kako smo nekad zvali takve...izgleda da Srbija vjesto koristi Kurde Balkana. Liferovali ih nama da ginu za njihove ciljeve.
@istina u 12:09 Nicemu. Zagade sve oko sebe, sve sto dotaknu smrve u prah i ostave smrdljiv trag za sobom. Beskorisno smece! Al\' dobri su za manipulaciju da bi se dobili glasovi. Zato su ih i navukli u gradove. Podsjecaju me na one svemirce iz filma \"Independance Day\" (Dan Nezavisosti); kada uniste jedan grad trazice izbjeglicki aziLJ negdje vani gdje jos ima sta jos kolko-tolko fonkcionalno za sheebat\'. I tako generacijama...
koji papanluk majko bozija
J...m vam i mladoženju i mladu.
Kakav crni bokser on, to je iza rata ih nafuro Almedin Fetahović, bivsi profi bokser i prvak Evrope, koji je ovog seljačinu iz Brčkog uzeo da trenira, sličan je ovaj onom krkanu Ziji Poljo, vidiš ovoga da nema sekunde mišića, čisto salo, bokseri su uvije u formi, ako je ikad iko gledo ovog žvaljavog seljačinu, onda se sjeća njega i njegove zavidne forme :) ! On je kao bio prvak u nekoj ŽNJ kategoriji po UBF - Universal Boxer Federation :) , koja je toliko jaka da i nema svoje zvanične web stranice :), imaju faceebok fun page :) i 1 mafijaša koji taj cirkus vodi, e prvak u toj cirkus kategoriji je bio Mensur :) ! Ljakse je bio prvo u BPS strani Sefera Halilovića, tu su ga progurali u opštinu, pa je negdje u nekom ministarstvu za kulturu i sport , kao on za kulturu :) ,jadna je ta kultura ! Na kraju eto kako neko kaše, u SDA je sada, a šta će, za sve drugo je glup, osim za politike, jer je nepismen lik !
mi sarajlije smo najveci jadovi i misevi na planeti kad smo dozvolili da nam od grada naprave palanku
Mlada je oko 17 sati POLETJELA s Bosmala, i nakon što je nekoliko puta nadletjela Dom mladih, pojavila se informacija kako ipak nije dobila dozvolu za slijetanje HRK PLJUC SELO MOJE MALENO JOJ JES\' LJEPO VODZEKANCE U SARAJ\'VU
Ovo vam je tipičan fragment SDA kulturološko-ideološko-klerikalno-kriminalnog i nadasve ruralnog miljea. Jednom riječju odron. Svako normalan će ovo sa gnušanjem prokomentarisati.
ljankase ostaje ljankase
pa šta ste očekivali od boksera?
Mora da im je Dodik posudio helikopter.Ta SDA je nesto najgore sto se desilo ovoj zemlji ikad.Pogledaj im ministara i svadbe,mora daim je DOdik pjevao u satoru.
SDaAAa DEMokrrraaaatttttiiiijjjjjaaaaaaaaa.Evo Wgdje su nas doveli papci pogani.
Trebao je pilot odvesti u Konjic da prepadne pozar. Uzasno sam ljubomoran na Mensura kako dobru i lijepu zenu ima.Po ovakoj ribi mozes mlatit kao u vrecu a da joj izgled ne pokvaris.
ovo vam je krkanluk? pa sta je obicna svadba na koje vi sami idete a i pravite? Pometi ispred svog dvorista pa o drugim pricaj.