Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Huso Da ti nisi ispo iz neka afroamericke g.uze ?? Detroit je sjediste GM (General Motorsa) firme koju vode iskljucivo afroamerikanci , jel ? Svi sefovi, predradnici a bogami i radnicu su afroamerikanci, jel ? I.diotu rasisticki !!!!
a mogli su jednostavno stavit crijevo na krov, odvrnut vodu, otic negdje na ljetovanje i vratit se kad se zavrsi, a ne, oni posipali:S al et gluupi ameri
Gdje god da Afroamerikanci preuzmu vlast to i uniste....Detroit su devastirali skroz naskroz....bolje je Sarajevo izgledalo posle rata...
@RE.... Cuo sam da si u IME UMJETNOSTI odlucio da napravis jedan performans. A to je da neces jesti ni piti iduca tri mjeseca, a sve zbog UMJETNOSTI, koju ces POSVETITI svim gladnima ovoga svjeta. Naravno neulozene pare ces posvjetiti ostalim UMJETNICKIM PROJEKTIMA, naravno plitkoumnim..... Jel\'¨to istina ???
tu kucu mozes sad srusiti komotno. nikad se nece isusiti zidovi.
\".......\" ako ti je toliko stalo do siromašnih onda nas poštedi plitkih komentara i lovu od interneta idući mjesec uplati u dobrotvorne svrhe ;)
za pare koje su potrosili zalijevajuci mogli su pomoci tim siromasim obiteljima, ali eto...umjetnost je to, valjda...
Divne slike.