Glasan kao podzemna željeznica
208
Merlin, mačak koji prede najglasnije na svijetu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba to durati, svaka čast vlasnici mačke
Jao, koji je levat ovaj sto mjeri, majko rodjena... A sto je najgore, novinari i publika nasjednu. Ljudi moji, 98 decibela proizvede jedan simfonijski orkestar svirajuci fortissimo! Nema macke na svijetu koja bi mogla biti toliko glasna. Naravno da ce biti 98 decibela kad je macku stavio mikrofon pod sama usta. To se mjeri sa udaljenosti od 1 metar. Tada bi izmjerena jacina zvucnog pritiska (SPL) iznosila oko 86 dB, sto je realnije (i jos uvijek zavidno glasno za predenje). Ovo je isto kada bi ga fotografisao sa 10 cm i napisao ispod slike "vidi, lav"! :)
ja bim ga užego s kakijem m.e.t.k.o.m e bi Gospe mi lipe
Mačke su zakon,sa njima nema problema. @Akustičar u pravu si ali je mačak Merlin i bez toga najglasniji. @Taraba vrati se u rupu u ogradi iz koje si došao i šuti papak jedan.
hahaha ova dva komentara zadnja su kraljevska. Čuj taraba mu nik, kralju...
Ne znas ni da se "neznamo" pise odvojeno...
Vazda se na ovom klixu nadze neki glavonja poput ovog Akusticar da napise svoju teoriju kako sta fukcionise kod smo mi svi ostali mazge i neznamo nista.
kad moj macak ujutru dodje u krevet i prede to je najljepse budjenje. ovo bi me istraumiralo da me probudi :D ali je prelijep
upalio da cujem stakla mi se pocela u sobi trest i ugasio..vela havle
kakav je cist sunce moje malo
ovako jse ja cujem kad svrsavam
Mačak: ''Ko mi sihir poturi''
'Bo mu pas ma...., ko bi ga trpio, ko zemljotres