Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj paradoxa - uzimaju im zivotni prostor te ih ne treba uspavati nego premjestiti??? gdje premjestiti, nekome drugo u dvoriste??? nas ljude treba premjestiti na onaj svijet, ako ga ima, pa nek zivotinje zive normalno, kad mi ne znamo!!!
u napadu panike jedva je uspio snimiti medvjeda sa dva metra udaljenosti :) kako zena rece, mi smo u njihovom prirodnom stanistu a ne oni u nasem. vijest je da je prestravljeni medvjed vidjevsi silne izgradjene kuce i ljude u njima u napadu panike zaspao na svome omiljenom mjestu gdje sad stoji kuca!
Vidi Tihica :o
meni kad dodju kleti racuni dobijem napad panike i bez medzeda.
ono kad ti bosanski parlamentarac useta u primacu sobu
Haj mangupe Hercegovcu udji u kucu O:)
Medo brundo, ne ponasaj se ludo.
Što ti je ŽIVOTINJA, da je kojim slučajem ČOVJEK uš'o , "opuh'o" bi je u sekundi !!!
zar nije trebalo obrnuto,zlatokosa da zaspe u medinom krevetu...al haj et sta ja znam moze i ovako
nedaj Boze da je ovaj medvjed nekim slucajem otisao u Hercegovinu i usao u kucu Blaze Grkovica
mahmuran kao cep
Mozda se i on napio na SFF-u
like a boos